SEBZE MEYVELERİN BESİN DEĞERİNİ ARTIRAN 10 ÖNERİ

Sebze ve meyveleri çiğ tüketin Eğer pişiriyorsanız mümkün olduğunca kısa sürede ve diriliğini koruyacak şeklide pişirin B ve C vitamini gibi vitaminler ısıyla kolayca kayba uğruyor Ispanak brokoli karnabahar lahana bamya patlıcan ve kabak gibi sebzeleri en fazla 10 dakika pişirin Fasulye için de 20 dakika pişirme süresi yeterli


Sebze ve meyveleri çiğ tüketin Eğer pişiriyorsanız mümkün olduğunca kısa sürede ve diriliğini koruyacak şeklide pişirin. B ve C vitamini gibi vitaminler ısıyla kolayca kayba uğruyor. Ispanak, brokoli, karnabahar, lahana, bamya, patlıcan ve kabak gibi sebzeleri en fazla 10 dakika pişirin. Fasulye için de 20 dakika pişirme süresi yeterli.

2345 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.