SEBZE MEYVELERİN BESİN DEĞERİNİ ARTIRAN 10 ÖNERİ

Yağları yakmayın Yağlar uzun süre yüksek ısıya maruz kalırsa vücut için zararlı maddeler serbest radikaller oluşuyor Besinlerin yüksek sıcaklıkta kızartılarak yenmesi sağlık açısından zararlı Ayrıca bu yiyecekleri fazla tüketmek şişmanlığa neden olurken kalp damar hastalıklarına yakalanma riskini de artırıyor


Yağları yakmayın Yağlar, uzun süre yüksek ısıya maruz kalırsa, vücut için zararlı maddeler (serbest radikaller) oluşuyor. Besinlerin yüksek sıcaklıkta kızartılarak yenmesi sağlık açısından zararlı. Ayrıca bu yiyecekleri fazla tüketmek şişmanlığa neden olurken, kalp-damar hastalıklarına yakalanma riskini de artırıyor.

2290 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.