BİN 500 YILLIK TÜRK LEZZETİ

Pastırmanın geleneksel lezzetinde çemen de ayrı yer tutuyor Etin üzerine kaplanan çemen pastırmanın geleneksel lezzetini verdiği gibi etin gereğinden fazla kurumasını da önlüyor Çemen etin hava ile temasını keserek bozulmasını engelliyor ve etin üstündeki yağların oksitlenerek acılaşmasının da önüne geçiyor


Pastırmanın geleneksel lezzetinde çemen de ayrı yer tutuyor. Etin üzerine kaplanan çemen, pastırmanın geleneksel lezzetini verdiği gibi, etin gereğinden fazla kurumasını da önlüyor. Çemen, etin hava ile temasını keserek bozulmasını engelliyor ve etin üstündeki yağların oksitlenerek acılaşmasının da önüne geçiyor.



842 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.