ZEYTİN AĞACI TARİHÇESİ

Hasat ile aynı gün işlenmesi gerekli Yabani zeytinden elde edilen yağlar hem aromasıyla damaklara hem de koyu rengiyle göze hitap ediyor Avrupa Birliği standartlarına göre yabani zeytinin yağı kan lipidini koruyucu özelliğiyle sağlık açısından en faydalı bitkisel yağlardan biri olarak kabul ediliyor Yabani zeytinden en yüksek biyoaktif değere sahip yağı alabilmek için meyvenin hasadını takiben 24 saat içinde işlenmesi gerekiyor


Hasat ile aynı gün işlenmesi gerekli

Yabani zeytinden elde edilen yağlar hem aromasıyla damaklara hem de koyu rengiyle göze hitap ediyor. Avrupa Birliği standartlarına göre yabani zeytinin yağı kan lipidini koruyucu özelliğiyle sağlık açısından en faydalı bitkisel yağlardan biri olarak kabul ediliyor. Yabani zeytinden en yüksek biyoaktif değere sahip yağı alabilmek için meyvenin hasadını takiben 24 saat içinde işlenmesi gerekiyor.



1056 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.