PATATES ZARARLI MI?

Walter Willett JoAnn Manson ve Simin Liu tarafından yapılan ve Clinical Nutrition American Journal Temmuz 2002 sayısında yayımlanan bilimsel araştırmada patatesin tip 2 diyabet riskini artıran en riskli dört yiyecekten biri olduğu tespit edilmiştir Diğer riskli gıdalar ise beyaz pirinç beyaz ekmek ve şekerli meşrubatlardır


Walter Willett, JoAnn Manson ve Simin Liu tarafından yapılan ve, "Clinical Nutrition American Journal" Temmuz 2002 sayısında yayımlanan bilimsel araştırmada, patatesin tip 2 diyabet riskini artıran en riskli dört yiyecekten biri olduğu tespit edilmiştir. Diğer riskli gıdalar ise beyaz pirinç, beyaz ekmek, ve şekerli meşrubatlardır.



1043 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.