BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ GÜÇLENDİRECEK 4 PROBİYOTİK KAYNAĞI

Turşu Turşu yapmak dünyanın en eski gıda koruma yöntemlerinden biridir Turşulama işleminde sebzeler ve meyveler pişirilmeden korunduğu için içlerindeki antioksidanlar da olduğu gibi korunmaktadır Ayrıca fermente edilmiş meyve sebzeler olarak probiyotikler açısından da çok zengindirler


Turşu : Turşu yapmak dünyanın en eski gıda koruma yöntemlerinden biridir. Turşulama işleminde sebzeler ve meyveler pişirilmeden korunduğu için, içlerindeki antioksidanlar da olduğu gibi korunmaktadır. Ayrıca fermente edilmiş meyve sebzeler olarak probiyotikler açısından da çok zengindirler.

1728 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.