SAĞLIĞINIZ İÇİN EN ZARARLI 10 GIDA

KIZARTMALAR Patatesin yüksek sıcaklıkta kızartılması toksik kimyasal bileşenler oluşmasına yol açarbilir Çok fazla kızarmış patates yemek sadece bel çevrenizin artmasına yol açmaz felç kalp hastalığı riskini artırır ve göğüs yemek borusu baş ve boyun akciğer pankreas ve prostat kanseri gibi belirli kanser risklerini artırabiliyor Örneğin haftada bir ya da daha fazla kızarmış yiyecekler sosis tavuk balık veya patates yiyen erkeklerde prostat kanseri riski yüzde 30 37 oranında artıyor


KIZARTMALAR: Patatesin yüksek sıcaklıkta kızartılması toksik kimyasal bileşenler oluşmasına yol açarbilir. Çok fazla kızarmış patates yemek sadece bel çevrenizin artmasına yol açmaz, felç, kalp hastalığı riskini artırır ve göğüs, yemek borusu, baş ve boyun, akciğer, pankreas ve prostat kanseri gibi belirli kanser risklerini artırabiliyor. Örneğin, haftada bir ya da daha fazla kızarmış yiyecekler (sosis, tavuk, balık veya patates) yiyen erkeklerde prostat kanseri riski yüzde 30-37 oranında artıyor.

1875 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.