ÖMRÜNÜZE ÖMÜR KATAN 10 YEŞİL GIDA

Bakla Protein ve vitaminler açısından nihai derece varlıklı bir sebze olan baklanın taneleri tazeyken yeşil kuruyunca aleni kahverengidir Kuru bakla taze baklaya göre daha besleyicidir Kuru baklanın 100 gramında yaklaşık olarak 25 gr Protein 60 gr Karbonhidrat vardır Ayrıca bakla B1 B2 B6 ve K vitaminlerinin yanı sıra potasyum ve magnezyum mineralleri açısından da oldukça zengindir


Bakla: Protein ve vitaminler açısından nihai derece varlıklı bir sebze olan baklanın taneleri tazeyken yeşil, kuruyunca aleni kahverengidir. Kuru bakla, taze baklaya göre daha besleyicidir. Kuru baklanın 100 gramında yaklaşık olarak 25 gr. Protein, 60 gr. Karbonhidrat vardır. Ayrıca bakla B1, B2, B6 ve K vitaminlerinin yanı sıra potasyum ve magnezyum mineralleri açısından da oldukça zengindir.



1201 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.