KIZARMIŞ PATATES HAKKINDA BİLİNMEYENLER

SODYUM ASİT PİROFOSFAT Patatesler doğal şekerinin alınıp glikoz eklenerek sarartılmasına rağmen kızartıldıktan sonra istenmeyen bir renge bürünebilir Çünkü patatesin içindeki demir patatesin enollü bileşenleriyle tepkimeye girerek rengini bozabilir


SODYUM ASİT PİROFOSFAT

Patatesler doğal şekerinin alınıp glikoz eklenerek sarartılmasına rağmen kızartıldıktan sonra istenmeyen bir renge bürünebilir. Çünkü patatesin içindeki demir, patatesin enollü bileşenleriyle tepkimeye girerek rengini bozabilir.

 



989 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.