ANTİBİYOTİK ETKİSİYLE BİLİNEN YİYECEKLER

Sarımsak Sarımsakta bulunan allicin maddesi yüzyıllardır hastalıklara karşı insanlığı koruyor I Dünya Savaşı sırasında yaraların enfeksiyon kapmasını önlediği için kullanılan sarımsak II Dünya Savaşı nda da benzer şekilde yaranın mikrop kapıp kan zehirlenmesine yol açmasını önlemek için de çokça kullanılmıştır


Sarımsak : Sarımsakta bulunan "allicin" maddesi yüzyıllardır hastalıklara karşı insanlığı koruyor. I. Dünya Savaşı sırasında yaraların enfeksiyon kapmasını önlediği için kullanılan sarımsak, II. Dünya Savaşı'nda da benzer şekilde yaranın mikrop kapıp kan zehirlenmesine yol açmasını önlemek için de çokça kullanılmıştır.

1351 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.