ÜRETİCİSİNE ``BAL`` DEĞİL ``KABAK`` TADI VERDİ

Yıllardır geleneksel yöntemlerle çekirdeğinden ekilerek yetiştirilen lezzeti kalitesi ve uzun süre dayanması dolayısıyla tercih edilen Eskişehir bal kabağının üreticileri bu yıl fiyatta umduğunu bulamadı İstanbul Bursa İzmir başta olmak üzere Türkiye nin birçok kentine gönderilen Eskişehir in bal kabağı geçen sene kilogramı 50 kuruşa satılırken bu yıl 25 kuruşa alıcı bekliyor


Yıllardır geleneksel yöntemlerle çekirdeğinden ekilerek yetiştirilen, lezzeti, kalitesi ve uzun süre dayanması dolayısıyla tercih edilen Eskişehir bal kabağının üreticileri, bu yıl fiyatta umduğunu bulamadı. İstanbul, Bursa, İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin birçok kentine gönderilen Eskişehir'in bal kabağı, geçen sene kilogramı 50 kuruşa satılırken, bu yıl 25 kuruşa alıcı bekliyor.



2127 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.