GENÇ ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ UYARI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Batman İl Müdürlüğü genç çiftçilere verilen 30 bin TL hibe desteğinde kendilerini yetkili gösterip para vaat eden şahıslara itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Batman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"Son günlerde, Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili olarak Bakanlığımız ile diğer mali destek veren kurumlarla ilişkili oldukları, yetkilendirildikleri veya akredite edildikleri bilgisini vererek belirli bir ücret karşılığında proje danışmanlık desteği verme teklifinde bulunan veya destek kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmaların olduğu yönünde duyumlar alınmaktadır.

Bakanlığımız ile il ve ilçe müdürlüklerimizin bu yönde bağlantılı olduğu herhangi bir firma bulunmamakta olup, bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur.

Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri olup müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir''

Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz Toplam: 1, Onay bekleyen: 0.
  1. Mustafa Adaylı

    Bu hibe desteginde herhangi bir yerde sigortalı olarak çalışanlarda yararlanabiliyorlarmı acaba hobi olarak yaptıgımız bir tarlamız var 30 dönüm kadar