ELEKTRİK KESİNTİSİ, SÜT TOPLAMA MERKEZLERİNİ ETKİLEMEYECEK
Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği (SÜTÜB) Başkanı Mustafa Suiçmez, 29 Mayıs Pazar günü kent genelinde ve köylerinde yaşanacak elektrik kesintisine karşı, süt toplama ve sağım merkezlerinde gerekli tedbirleri aldıklarını bildirdi.
27.05.2016
1.295 okunma
Suiçmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan elektrik kesintilerinin tarım ve hayvancılıkla uğraşanları olumsuz etkilediğini söyledi.
Birlik olarak merkez ve köylerde gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Suiçmez :
'Bizim Edirne Süt Üreticileri Birliği olarak 37 tane süt toplama merkezimiz var. Buralarda biz tedbirlerimizi aldık. Jeneratörlerimiz var. Jeneratörlerimizin olmadığı yerlerde de kesintiden önce sağımı ve soğutmayı planlıyoruz ardından piyasaya sevk edeceğiz. Bu konuda tedbirlerimizi aldık. Herhangi bir sorun yok' dedi.
Haberler.com